This Is A Custom Widget

This Sliding Bar can be switched on or off in theme options, and can take any widget you throw at it or even fill it with your custom HTML Code. Its perfect for grabbing the attention of your viewers. Choose between 1, 2, 3 or 4 columns, set the background color, widget divider color, activate transparency, a top border or fully disable it on desktop and mobile.

This Is A Custom Widget

This Sliding Bar can be switched on or off in theme options, and can take any widget you throw at it or even fill it with your custom HTML Code. Its perfect for grabbing the attention of your viewers. Choose between 1, 2, 3 or 4 columns, set the background color, widget divider color, activate transparency, a top border or fully disable it on desktop and mobile.

Hoe Your Social Connect mij hielp groeien als influencer Door Marlon Bergmans

Home/Geen categorie/Hoe Your Social Connect mij hielp groeien als influencer Door Marlon Bergmans

Hoe Your Social Connect mij hielp groeien als influencer Door Marlon Bergmans

Hello influencers! Mijn naam is Marlon Bergmans, 31 jaar en woonachtig in de omgeving van Rotterdam.

In 2014 begon ik met mijn eerste fashion web blog. Terwijl mijn blog steeds uitgebreider werd, leerde ik Instagram kennen. Ik had gelijk door dat dit hot & happening platform wel eens heel interessant kon zijn voor de groei en bekendheid van mijn blog. Door er als een van de eerste bij te zijn heb ik snel een flinke groei kunnen maken. Liken, volgen, posten, ik was niet te stoppen! Dit heeft er voor gezorgd dat ik in een korte tijd veel bekendheid creëerde binnen Instagram.

Dagelijks groei ik nog redelijk, echter wel minder in vergelijking met mijn knallende start. Dit komt natuurlijk door de opkomst van vele grote influencers. Waar ik overigens wel weer veel van heb kunnen leren. Het is belangrijk om je “concurrenten” te supporten in hun weg naar succes, wanneer je dit goed doet, kun je dit ook terug verwachten.

Bloggen, fashion en lifestyle zijn echt hobby’s waar ik voorlopig vrolijk mee door ga. Je kunt het ook wel mijn passie noemen. Het is prachtig om je hobbies en passie te combineren met influencer marketing. Door strategisch aan de slag te gaan kun je met jouw statements en interesses als influencer een grote groep mensen bereiken.

Your Social Connect heb ik leren kennen via Instagram. Door het aanbod van interessante campagnes aan kleine en startende influencers spraken zij mij gelijk aan. Als micro-influencer heb ik mij aangemeld bij het platform om te starten met mijn eerste campagne. Het contact met Your Social Connect verliep soepel, snel en makkelijk.

Tot nu toe heb ik een campagne gedaan voor een beauty service via Your Social Connect. Die kun je hier vinden. Het was super leuk om een campagne mee te maken! Omdat ik mij voor een service campagne aangemeld had, was het een hele leuke ervaring. Ik onderging een professionele beauty behandeling van het bedrijf waar ik vervolgens mijn ervaringen van heb gedeeld met mijn netwerk.

Door het ervaren van zo’n campagne ben ik er achter gekomen dat influencer marketing wat mij betreft perfect werkt en bij deze tijd hoort. Je kunt gemakkelijk merken en bedrijven promoten zonder dat je het echt door hebt. Bovendien maakt Your Social Connect de hele ervaring ook toegankelijk voor (bijna) iedereen, omdat zij zich zowel focussen op kleine en grote influencers. Ik zou het echt iedereen aanraden.

Ben jij influencer of wil jij graag influencer worden? Dan kan dit jou misschien helpen.

  1. Get out there! Word lid van verschillende influencer groepen en vergroot direct je bereik. Veel groepen geven jou extra followers, likes en reacties in ruil voor jouw follow, likes en reacties.
  2. Ritme! Wat ik heb gemerkt is dat een vast ritme in het uploaden van je posts en stories goed werkt. Hierdoor weten jouw volgers precies wanneer ze weer een leuke post kunnen verwachten.

Veel liefs en succes,

Marlon Bergmans, Influencer bij Your Social Connect

@allinfashionmusthaves

By | 2019-01-27T11:28:36+00:00 januari 26th, 2019|Categories: Geen categorie|Reacties uitgeschakeld voor Hoe Your Social Connect mij hielp groeien als influencer Door Marlon Bergmans

About the Author:

ysc_admin